Hier kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van 24 september

Hartelijk dank voor uw aanmelding, en tot ziens op 24 september!

 
dorpshuis anloo 2.jpg

 

Corona-maatregelen: Vanwege corona-maatregelen is er een maximum aantal deelnemers van 30 personen. Mochten er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, wordt er op korte termijn een tweede bijeenkomst georganiseerd. Ook is het vanwege de coronamaatregelen nodig om u van te voren te registreren. Dat kunt u doen door een email te zenden naar woonwensenanloo@gmail.com of een whatsapp of SMS te zenden naar Meyke Beekman: 06-41306097. Vermeldt hierbij uw naam, huisadres, email en (mobiele) telefoonnummer. Komt u met meer personen, geef dan ook de gegevens van de andere personen door. Of u kunt zich hieronder aanmelden via het formulier. We dragen er zorg voor dat de bijeenkomst voldoet aan de dan geldende eisen van het RIVM.

 

Namens de werkgroep Woonwensen, het bestuur van Dorpsbelangen Anloo: van harte welkom op donderdag 24 september!

 

Meyke Beekman

 

Anloo.jpg

Informatie-bijeenkomst

24 september

Op donderdag 24 september 2020 houdt de Werkgroep Woonwensen van Dorpsbelangen Anloo een informatiebijeenkomst over de plannen voor betaalbare woningen voor starters, ouderen en jonge gezinnen aan de Raatakkers. De bijeenkomst is van 19.30 uur tot 21.30 uur in het dorpshuis in Anloo. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom en na afloop van de bijeenkomst is er een hapje en een drankje. 

 

De bijeenkomst is ten eerste bedoeld voor alle mensen die zich tot nu toe hebben aangemeld als belangstellend om er te wonen. Daarnaast zijn ook andere belangstellenden van harte uitgenodigd. 

Tijdens de bijeenkomst lichten we toe waar we nu staan met onze plannen, hoe we verder gaan en welke rol u als belangstellende heeft in het proces. U heeft als belangstellende namelijk - binnen grenzen- invloed op de verdere uitwerking van de plannen. Ter voorbereiding van de bijeenkomst kunt alvast eens stilstaan bij welke prijsklasse voor u ongeveer interessant is, hoe groot of klein de woning is die u zou wensen en of u ook belangstelling heeft voor bijvoorbeeld een gemeenschappelijke ruimte. En wilt u liever huren* of kopen? (*we zetten ons ervoor in ook huurwoningen mogelijk te maken, maar kunnen niet garanderen dat dat lukt). En wat vindt u nog meer belangrijk om er prettig te kunnen wonen? 

 

Dus naast de stem van de gemeente, de bedoeling van het project

(leefbaarheid van het dorp) en de grenzen die er nu eenmaal zijn qua financiën,

juridische en praktische zaken, weegt uw stem mee en bent u actief betrokken.

De bijeenkomst wordt daarom interactief: we vragen van u ook uw bijdrage.

Hoe duidelijker u uw wensen kenbaar maakt, hoe beter we dat kunnen meenemen

in de plannen: de woningen zijn er voor het dorp, we doen dit voor u en met u!

 
Foto anloo 012.jpg